GROOTHANDEL SJAALS

Passie voor mode én mensen BO’VIE maakt deel uit van de firma Kwantum Design; een groothandel in modeaccessoires zoals sjaals en handtassen. Beide zaken zijn het geesteskind van mode-experte Kristien Detailleur. Mode én mensen zit Kristien in het bloed. Ze levert niet alleen de mooiste sjaals, maar helpt u ook met het selecteren van de perfecte collectie voor uw winkel en clientèle. Zo zet ze u op koers naar meer omzet en meer klanttevredenheid.

ZOVEEL MEER DAN EEN GROOTHANDEL

BO’VIE is een Belgisch modelabel dat kwalitatieve sjaals creëert en verdeelt. Als groothandel weten we perfect welke sjaals gewild zijn bij uw klanten en doen we er alles aan om uw clientèle de meest trendy, toffe en luxueuze fashion accessoires aan te bieden. Met onze marktkennis én een flinke portie creativiteit op zak, gaan we wereldwijd op zoek naar de mooiste stoffen en materialen..  

VERTROUW OP DE (MODE)EXPERT

Bent u als inkoper of ondernemer op zoek naar een groothandel in sjaals die meedenkt met u? Neem dan vandaag nog contact op met BO’VIE. Kristien of een agent. Zij helpt u met het samenstellen van de perfecte collectie sjaals. Uw klanten zullen u dankbaar zijn!