BO’VIE PURE

BO’VIE Pure verdeelt kasjmier sjaals van de hoogste kwaliteit. Deze high-fashion collectie is tot stand gekomen in exclusieve samenwerking met een productiehuis dat kwaliteit combineert met innovatieve wevingen. Het resultaat? Pure kasjmier van topkwaliteit. Zo kunt u uw klanten geven wat ze verdienen: het beste.

SUBLIEM DRAAGCOMFORT

Kasjmier is een exclusieve wolsoort die afkomstig is van de kasjmiergeit of Capra Hircus. Deze geiten zijn te vinden in China, Pakistan en India. Kasjmier is topkwaliteit en voelt als een 2e huid. Het wordt vooral gebruikt voor de productie van kostbare sjaals. Om 1 sjaal te maken, is er wol nodig van ongeveer 3 geiten. Kwaliteit heeft zijn prijs, maar uw klanten krijgen er wel een subliem accessoire voor in de plaats. Een waarvan ze nog vele jaren kunnen genieten.  

KIES VOOR ONVERVALSTE KWALITEIT

Er bestaat een verschil tussen de stof kasjmier en kasjmier als benaming voor een bepaald design van de stof. Ook katoenen, zijden of viscose sjaals kunnen bv. een kasjmier print hebben. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat deze sjaals ook dezelfde kwaliteit hebben. Maar ook als u denkt een kasjmier sjaal in handen te hebben, kunt u bedrogen uitkomen. Er wordt namelijk regelmatig ‘kasjmier’ verkocht, die eigenlijk geen kasjmierwol is. Let er dus op dat u de enige echte kasjmierwol in handen heeft. De uiteindelijk kwaliteit van echte kasjmier is afhankelijk van factoren zoals de gezondheid van de geiten, hun voeding, hun leeftijd en het klimaat.  

NIETS DAN VOORDELEN

Zoals gezegd bieden kasjmier sjaals een subliem draagcomfort. Ze zijn zeer licht en zacht, en brengen koelte in de zomer en warmte in de winter. Bovendien kreuken ze nauwelijks en reinigen ze zichzelf. Deze sjaals zijn unieke stukken die uw klanten kunnen overdragen van generatie op generatie. Geef uw clientèle wel de juiste tips mee voor onderhoud. Kasjmier sjaals moet u bv. met de hand wassen of naar de stomerij brengen. Wring de wol niet uit, maar knijp voorzichtig en laat de sjaals liggend drogen. I.p.v. de sjaals te wassen, kunt u ze ook ophangen in een vochtige ruimte. De stofdeeltjes komen dan vanzelf los.

ERVAAR HET ZELF

Wilt u het ongeëvenaarde draagcomfort, de luxe en de zachtheid van kasjmier zelf ervaren? Breng een bezoek aan onze showroom en laat de kasjmier sjaals door uw handen glijden. Zaakvoerster Kristien maakt u graag wegwijs in de collectie van BO’VIE Pure.